Kanelsnurrer/boller


Hva er vel bedre enn nystekte boller eller kanelsnurrer? Ta med på stranda eller rett og slett litt ekstra kos på regnværsdager, :)

4 dl melk
8 ss flytende smør
1 pk gjær
8 ss sukker
1 ts kardemomme
11 dl mel (begynn med litt mindre, og ha i mer til smidig deg)

Varm opp melk og smør til ca 40 grader, og bland alt sammen i en kjøkkenmaskin.
Kjevl ut deigen, og smør på smør, strø på sukker og kanel og ha rikelig med rosiner.
Eller rull rett og slett ut til boller.
Stekes på 200 grader i ca 25 minutter.

3 kommentarer:

  1. Kanelsnurrer er min absolutte favoritt. Druknes i sukker og kanel ... mildt sagt ;)

    SvarSlett
  2. Ja..det er såå godt! Jo mer jo bedre, hihi

    SvarSlett
  3. og så snakker vi ikke så høyt om alt smøret heller ;) hihihihi

    SvarSlett